Фото: Слово і діло

Закрийте вікна й обмежте активність на відкритому повітрі: киян попередили про небезпеку

У столиці України зранку фіксується середній та високий рівень забрудненості повітря. На лівому березі ситуація найгірша, тоді як на правому березі — середній рівень забрудненості.

Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації. 

"Ймовірною причиною є метеорологічні умови, які сприяють накопиченню та утриманню шкідливих домішок у приземному шарі повітря", — зазначили у КМДА.

Киянам рекомендують до нормалізації ситуації утриматися від провітрювання приміщень та фізичної активності на відкритому повітрі. Слідкувати за станом атмосферного повітря та радіаційним фоном у режимі реального часу можна за посиланням та в застосунку "Київ Цифровий".

Нагадаємо, у столиці та області з початку доби 26 березня скоротять тривалість комендантської години. Метро і наземний громадський транспорт з 26 березня змінять графік роботи відповідно до часу комендантської години, тобто працюватимуть на годину довше. Магазини, торговельні центри та ресторани також подовжать свою роботу. Проте графік змінять із урахуванням часу, аби їх працівники могли вчасно дістатися додому.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 20.03.2023 11:12