Фото: Офіс президента

Залужний пише дисертацію в Одеській юридичній академії: що відомо

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний пише дисертацію в Національному університеті Одеська юридична академія.

Про це свідчать дані інформаційної системи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Тема та анотація дисертації засекречені. Вказано, що вони "становлять державну таємницю у сфері оборони, державної безпеки та охорони правопорядку".

дисертація Залужного

Скріншот з сайту Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

На сайті також зазначено ключові слова роботи: дисципліна, службова дисципліна, військова дисципліна, військовослужбовці, дисциплінарний проступок (правопорушення), дисциплінарні стягнення, морально-психологічне забезпечення, бойовий імунітет, військова юстиція, Дисциплінарний статут ЗСУ.

Дата та місце захисту дисертації не вказані. Також указано, що протягом року Залужний зробив шість публікацій за темою дисертації в українських виданнях.

дисертація Залужного

Скріншот з сайту Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Нагадаємо, в середині вересня стало відомо, що Кирило Буданов вступає до аспірантури університету "Острозька академія" на спеціальність "Політологія". В академії інформацію про те, що керівник ГУР є у переліку осіб для зарахування в аспірантуру, підтвердили. За даними рейтингу, він набрав 278,5 балів. Формою навчання вказана вечірня.

Згодом і сам Буданов підтвердив, що вступив до "Острозької академії" на Рівненщині, оскільки пише докторську дисертацію. Для цього він має два роки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 06.11.2023 16:54