Фото: скріншот з відео

"Основа нашої стійкості — люди": звернення генерала Залужного на роковини війни (відео)

У п'ятницю, 24 лютого, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний записав звернення до українців. Він подякував людям, які зі зброєю в руках боронять суверенітет нашої країни.

Відповідний допис з'явився у Telegram Валерія Залужного.

"Основа нашої стійкості — люди. Звичайні люди. Звичайні Герої. Серед нас. З нами в строю. Це люди, які взяли до рук зброю, щоб захистити своїх рідних, свої оселі та свою державу від ворожої неспровокованої та невиправданої агресії. Це люди, які зараз, у цю хвилину, бʼють окупанта, тримають позиції, мерзнуть в холодній, але рідній землі, рятують життя побратимам, допомагають війську всім, чим тільки можна допомогти", — написав Залужний.

Залужний заявив, що за девʼять років війни "ми стали міцнішими за бетон і сталь, бо памʼятаємо приклади незламності оборонців ДАПу й Азовсталі". 

"Дякую вам, українці! Усім, хто служить у лавах Збройних Сил та інших складових сил оборони України, — повага і глибока вдячність. Усім, хто допомагає, підтримує, вірить — доземний уклін. Усім полеглим за свободу — вічна памʼять і шана", — написав генерал.

Нагадаємо, раніше Генштаб оновив втрати ворога за рік війни в Україні. Збройні сили України станом на п'ятницю 24 лютого знищили майже 147 тисяч рашистів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.02.2023 09:19