Фото ілюстративне. Джерело: bilyayivka

На Закарпатті двоє дітей отруїлись чадним газом

В Ужгороді двоє дітей отруїлися чадним газом, внаслідок чого малечу госпіталізовано до лікарні. Інцидент трапився цими вихідними.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби надзвичайних ситуацій. 

Нещасний випадок стався в одній з багатоповерхівок міста по проспекту Свободи. Надзвичайники зазначають, що можливою причиною отруєння стала засмічена вентиляція, через що продукти горіння накопичувались у помешканні, де перебували малюки.

Стан хлопчиків 2021 та 2018 років народження характеризують як стабільний. Натепер вони перебувають у реанімаційному відділенні міської дитячої клінічної лікарні. 

"Пам'ятайте, чадний газ немає кольору, запаху та смаку. Виявити його складно, а отруєння відбувається швидко. Тож вчасно прочитайте вентиляцію та користуйтесь газовими приладами тільки за умови наявності тяги у вентиляційному отворі", — попереджують рятувальники.

Нагадаємо, у березні у Вінницькій області від отруєння чадним газом загинула п'ятирічна дитина. У будинку також перебували 28-річна мати, 76-річна бабуся та 52-річна тітка. Усі вони госпіталізовані до лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.04.2024 02:20