Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Засідання Ставки головнокомандувача: Зеленський заслухав важливі доповіді командувачів (відео)

У вівторок, 17 жовтня, відбулося чергове засідання Ставки головнокомандувача Збройних сил України. На ньому Володимир Зеленський заслухав важливі доповіді командувачів.

Про це український президент написав у своїх соціальних мережах.

"Дякую кожному воїну, кожній нашій бригаді, які міцно тримають позиції. Авдіївка, Бахмутський напрямок, Марʼїнка, Шахтарський напрямок. І Купʼянськ, і Запорізький напрямок. Молодці, хлопці! Дякую й тим, хто потужно знищує логістику та бази окупантів на нашій землі. Є результати. Я дякую деяким нашим партнерам: ефективна зброя, як ми й домовлялися", — зазначив він.

За його словами, маємо результат в нашому просуванні вперед, результат штурмових дій наших хлопців, і це ключові новини нашої держави.

"Щодня, щотижня Україна саме потребує таких результатів. Щодня, щотижня треба зберігати ініціативу. Я дякую всім, хто саме так діє, — кожен пройдений кілометр, кожна подолана лінія оборони окупанта — усе це має значення. Постійність наших результатів — це постійність підтримки України світом", — наголосив Зеленський.

Він додав, що під час засідання також відбулася доповідь щодо захисту берегів Чорного моря, Дунайського регіону. Це стосується захисту людей, портів і нашого експорту. Окремо обговорили міжнародну політику, наявні зміни в ній. Окрім того, доповідали урядовці та представники розвідки.

"Викликів багато. Але якими би не були загрози, наша відповідь — це наша сила, наша єдність. Захищати Україну та державні інтереси, бути в обороні або з обороною, допомагати, дбати про тих, хто поруч, знайти своє місце в спільній роботі народу — це важливо", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що в понеділок ввечері, 16 жовтня, президент України Володимир Зеленський вкотре звернувся до народу. Він, серед іншого, розповів про роботу над зміцненням протиповітряної оборони нашої держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.10.2023 14:20