Фото: соцмережі

Застосунок для знайомств Tinder йде з Білорусі

З середини лютого 2024 року відомий застосунок для знайомств Tinder припиняє роботу на території Республіки Білорусь. 

Про це йдеться у повідомленні прес-служби американської компанії Match Group, яка володіє застосунком.

Зазначається, що з 15 лютого користувачі з Білорусі не зможуть використовувати сервіси застосунку, увійти до свого облікового запису, здійснювати покупки у застосунку, оновлювати платну підписку та купувати бонуси. Створювати пари, спілкуватися в чаті й використовувати будь-яку активну передплату можна лише до цієї дати.

У компанії наголошують, що підписки, продовження яких заплановане до 15 лютого, не будуть продовжуватися автоматично, і з користувачів більше не стягуватимуть плату за ними. Також користувачів з Білорусі закликали припинити дію своїх облікових записів у застосунку.

"Ви можете видалити свій обліковий запис Tinder безпосередньо з налаштувань Tinder до 15 лютого 2024 року. Після цієї дати ви можете видалити свій обліковий запис за допомогою інструмента "Управління моїм обліковим записом", — зазначили в компанії.

Крім того, у компанії порекомендували використати всі придбані користувачами з Білорусі витратні матеріали (наприклад, суперлайки та бонуси) до 15 лютого 2024 року. 

"Якщо після 15 лютого у вас залишилися невикористані витратні матеріали, ви можете запросити повернення коштів", — нагадали в прес-службі Tinder.

Нагадаємо, українці можуть обрати членів журі Нацвідбору на "Євробачення-2024". У застосунку "Дія" розпочалося нове опитування. Для того, щоб узяти участь в опитуванні, необхідно зайти в "Дію", обрати вкладку "Сервіси", знайти "Опитування" і обрати свого фаворита. Опитування в "Дії" триватиме з 15 по 22 січня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 16.01.2024 14:28