Фото: УАФ

Збірна України розбила Францію в чвертьфіналі молодіжного чемпіонату Європи (відео голів)

Збірна України сенсаційно перемогла перемогла Францію (3:1) у матчі 1/4 фіналу чемпіонату Європи U-21. Тепер у півфіналі європейської першості "синьо-жовті" 5 липня гратимуть проти Іспанії.

Україна уже зустрічалася з Іспанією на груповому етапі, зігравши внічию 2:2.

Франція U21 — Україна U21 1:3

Україна: Трубін, Батагов, Таловєров, Сич, Овчаренко, Бражко, Судаков, Бондаренко (Желізко, 88), Криськів (Сікан, 59), Мудрик (Брагару, 79), Кащук (Назаренко, 59).

Голи: Шеркі, 19 — Судаков, 32 (пен), 44; Бондаренко, 86.

Крім путівки у півфінал, підопічні Руслана Ротаня здобули ліцензію на Олімпійські ігри-2024 в Парижі.

Нагадаємо, у першому турі українці перемогли хорватів з рахунком 2:0, а далі мінімально переграли господарів турніру — румунів, з рахунком 1:0. Це дало "синьо-жовтим" за тур до фінішу групової стадії вийти у плей-оф. У третьому матчі за лідерство в групі "В" наші земляки втратили перемогу в принциповому поєдинку зі збірною Іспанії (2:2).

Раніше стали відомі подробиці інциденту, який трапився у матчі другого туру молодіжного Євро-2023, в якому збірна України грала проти Румунії (1:0). Гравець збірної України Владислав Ванат отримав червону картку через поштовх гравця суперників. Згодом стало відомо, що румунський футболіст підло провокував Ваната.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 03.07.2023 00:06