Збірна України з футболу. Джерело: "Український футбол"

Збірна України зіграє вирішальний матч кваліфікації до Євро-2024: букмекери оцінили шанси

Збірна України з футболу продовжує боротися за вихід до фінального турніру Євро-2024. Команді Сергія Реброва залишається провести лише один матч групового етапу кваліфікації — 20 листопада "синьо-жовті" в німецькому Леверкузені прийматимуть Італію.

На думку букмекерів, українська команда є аутсайдером у боротьбі з Італією за друге місце в групі (перше — вже виборола збірна Англії). Вихід українців на чемпіонат Європи через відбіркову групу оцінюють коефіцієнтом 2,60. На італійців можна поставити за 1,45.

Якщо збірній України все ж не вдасться випередити Італію, то залишається варіант поборотися за вихід на Євро-2024 через плей-оф. Однак ще остаточно невідомо, чи потрапить наша команда до стикових матчів у разі невдачі у кваліфікаційній групі.

Збірні України й Італії позмагаються за друге місце у групі C, яке дає пряму путівку на чемпіонат Європи. Іншу перепустку на Євро з нашої групи вже завоювала Англія, яка достроково оформила вихід до фінальної частини континентальної першості.

Наразі збірна України з 13 очками посідає другу позицію у групі C. Лідирує з 16 балами Англія. На третій позиції — Італія (10). На четвертій сходинці — Північна Македонія (7), остання — Мальта (0).

На відміну від української збірної, італійцям ще залишилося провести два поєдинки у груповому раунді відбору на Євро-2024. Окрім протистояння із "синьо-жовтими", команда Лучано Спалетті 17 листопада вдома зустрінеться з Північною Македонією.

Нагадаємо, що 9 листопада головний тренер збірної України Сергій Ребров оголосив склад команди, яка візьме участь у підготовчому зборі до кваліфікаційного матчу Євро-2024 проти Італії. Він відбудеться 20 листопада в німецькому Леверкузені.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 13.11.2023 13:58