Стадіон у боснійській Зениці. Джерело: УАФ

Збірній України з футболу визначили стадіони, на якій вона проведе вирішальні матчі в березні

Півфінальний матч плей-оф Ліги націй (Шлях В), який є відбором на Євро-2024, Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться 21 березня 2024 року в місті Зениця на стадіоні "Біліно Поле" (початок — о 21:45 за київським часом).

Про це повідомила прес-служба Української асоціації футболу з посиланням на офіційний сайт УЄФА.

"У разі перемоги в цьому поєдинку команда Сергія Реброва в польському Вроцлаві зіграє фінал за вихід до вирішальної частини чемпіонату Європи 2024 року проти переможця пари Ізраїль — Ісландія", — йдеться в повідомленні.

В Українські асоціації футболу додали, що на арені в Зениці збірна України грала доволі нещодавно. У межах відбору на чемпіонат світу 2022 року 16 листопада 2021 року «синьо-жовті» тут завдяки голам Олександра Зінченка й Артема Довбика обіграли господарів — 2:0.

У разі перемоги Україна матиме "домашній" фінал 26 березня у польському Вроцлаві. Тут підопічні Сергія Реброва можуть зустрітися із переможцем пари Ізраїль — Ісландія.

Варто зазначити, що через війну збірна України свої домашні матчі проводить у Польщі.

Нагадаємо, що 2 грудня в німецькому Гамбурзі відбулася церемонія жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року. Збірна Україна, яка продовжує змагання за одну з останніх путівок на турнір, дізналася ймовірних суперників. У разі успіху Україна змагатиметься в групі E. До неї потрапили збірні Бельгії, Словаччини та Румунії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 25.12.2023 18:20