Зеленський назвав кількість випущених по Україні російських ракет

31 ЖОВТНЯ 2022 22:58

З початку повномасштабної війни проти України Росія випустила по українських містах 4500 ракет. 

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час виступу перед учасниками зустрічі Міжнародної асоціації юристів, пише TrueUA.

Зеленський висловив сподівання, що всі причетні до запусків ракет по території України понесуть відповідальність. 

"По кожній з 4500 російських ракет є нелюди, винні в смертях і втратах, викликаних цими ракетами. За кожним масовим похованням жертв російських катів є нелюди, винні в цих вбивствах. За кожним проявом російської агресії є ті, хто спланував його, організував його, виправдовував його і не заважав його завершити", – наголосив президент. 

Нагадаємо, російські загарбники вранці 31 жовтня знову масовано атакували ракетами Україну. Вибухи було чути у різних містах, працювала протиповітряна оборона. Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба попередив жителів про тривалу відсутність електроенергії через ворожі атаки.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що Росія сьогодні обстріляла 10 областей України. Внаслідок ударів пошкоджено 18 об’єктів, більшість із яких енергетичні. Відомо, що 13 осіб отримали різні травми, інформація про вбитих, на щастя, не надходила.

За інформацією "Укренерго", через пошкодження в результаті сьогоднішніх обстрілів критично важливих об'єктів ситуація в енергетиці ускладнилася.

Війна, 31.10.2022 22:58