Зеленський показав щемливі кадри повернення українських воїнів (відео)

Президент Володимир Зеленський поділився щемливим відео повернення 95 українських військовополонених на рідну землю. Додому повернулися бійці з Маріуполя, ЧАЕС, острова Зміїний, з-під Бахмута, а також захисники "Азовсталі".

Відео глава держави опублікував у своєму Telegram. За його словами, усього за час після 24 лютого минулого року вже повернуто 2526 українців та українок.  

"Щоразу, коли повертаємо наших людей з російського полону, пам’ятаємо про фундаментальну мету: нікого свого, нічого українського ворогу не залишимо. Вчора ми повернули з полону ще 95 наших хлопців, наших воїнів. Дякую всій нашій команді, яка займається обмінами! Дякую кожному воїну, який забезпечує для України наявність обмінного фонду для звільнення наших людей! Про всіх пам’ятаємо, кожного і кожну шукаємо, всіх маємо повернути. І повернемо!" — написав Зеленський.

Нагадаємо, 11 червня відбувся черговий великий обмін полоненимиДодому повернулося 95 наших захисників, які були в полоні у ПВК "Вагнера" та підрозділу "Ахмат". Серед звільнених українців троє мали статус "пошук особи". Крім того, четверо військових повернулися з важкими пораненнями.

Додамо, станом на початок травня у Росії перебувають близько 24 тисячі цивільних заручників з України. Про це свідчать дані Єдиного реєстру зниклих безвісти, який запрацював 2 травня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.06.2023 15:56