Фото: Офіс президента

Зеленський провів важливе засідання у Франківську: деталі

У неділю, 30 липня, президент Володимир Зеленський приїхав з візитом до Івано-Франківська. Там гарант повів важливу нараду та відвідав реабілітаційний центр, у якому лікуються українські військові. 

Про це гарант повідомив у Telegram

За словами Зеленського, було проведено засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, під час якого обговорювалося питання підготовки до зимового сезону.

"Маємо бути свідомі того, що російські терористи спробують продовжити атаки проти української енергетики, проти нормального життя людей. Але наша незламність має перемогти", — розповів гарант.

Також учасники наради обговорили й бюджетні питання. Гарант наголосив, що усі бюджети — і державний, і місцевий  мають відповідати пріоритету номер один, а саме обороні.

"Місцеві бюджети мають суттєві ресурси, які треба витрачати з державницької позиції. Усі бачать, якими є потреби на передовій. Усі бачать, на чому акцентують волонтери. Допомога нашим воїнам, допомога захисту, допомога сімʼям наших героїв і загалом захисту життя",  зауважив гарант.

Очільник держави також відвідав реабілітаційний центр у якому лікуються українські військові. Гарант подякував військовим за їхні подвиги та побажав швидкого одужання.

"Хочу подякувати кожному з наших воїнів за подвиг та героїзм. Дякую від усіх українців за захист нашої держави. Перемога точно буде! Бажаю швидкого одужання! Велика вдячність і нашим медикам! Лікарі, медсестри, ви всі фантастичні. Пишаємося вашою важливою роботою", — написав президент.

Зеленський у Франківську

Фото: Офіс президента

Нагадаємо, у суботу, 29 липня, президент Володимир Зеленський відвідав українських військових на Бахмутському напрямку. Гарант взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня Сил спеціальних операцій. За час війни 17 воїнів Сил спеціальних операцій удостоєні звання Героя України. 13 із них, на жаль, посмертно. Загалом 2520 воїнів ССО відзначені державними нагородами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

Політика, 30.07.2023 15:39