Фото: прес-служба президента України

Зеленський у зверненні розповів про результати чергової Ставки (відео)

У п’ятницю, 10 березня, президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки. Військові доповіли про ситуацію на фронті.

Про це гарант розповів у своєму вечірньому зверненні.

"Головнокомандувач, командувачі напрямків доповідали щодо ситуації на передовій, загалом у захисті держави. Схід і південь, кордон. Бахмут і наші можливості посилитися там. Наші відповіді на удари терористів. Захист Херсона та громад Дніпропетровщини. Чернігівщини, Сумщини. Наші потреби в боєприпасах і постачання", — зазначив Зеленський.

Окрім цього, впродовж дня президент говорив про забезпечення українських воїнів і підтримку держави на міжнародних переговорах. Зокрема, Зеленський зустрівся з прем’єр-міністеркою Фінляндії та міністром оборони Норвегії, а також поспілкувався з представниками американської політичної спільноти.

"Поінформував про поточну ситуацію, про наші можливості зламати російську агресію й повернути Україні безпеку. Подякував Америці за незмінну та принципову підтримку, за лідерство, яке може значно наблизити нашу перемогу", — наголосив гарант.

Наприкінці свого звернення Зеленський традиційно подякував кожному, хто допомагає наближатися Україні до перемоги, а особливо тим, хто захищає Донеччину.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, РФ почала видавати партійні квитки "Єдиної Росії" так званій "новій владі" на тимчасово окупованих територіях. Йдеться, зокрема про Донецьку область.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 10.03.2023 20:45