Фото: Ігор Клименко

"Якщо хтось вважає, що війна десь там — то ми виправимо цю помилку": Зеленський закликав чиновників більше працювати для перемоги України

Президент Володимир Зеленський звернувся до українських чиновників із закликом більше працювати над перемогою України. Він попередив, що тепер ретельніше контролюватиме ситуації в областях та громадах.

Про це гарант заявив на засіданні Конгресу українських громад.

"Якщо хтось на будь-якій посаді чи то в державі, чи то в органах місцевого самоврядування чомусь вважає, що війна — вона десь там, а він нібито може займатися будь-чим іншим — скажімо так, пріоритетними питаннями, то це велика помилка, яку необхідно виправити. І ми її виправимо", — зазначив очільник держави.

Зеленський також наголосив, що багато часу не звертав уваги саме на ситуацію в областях, адже був зайнятий питанням війни та євроінтеграції України. Проте тепер це зміниться. При цьому президент закликав місцеву владу не змушувати його витрачати час на таку діяльність і робити все можливе для нашої перемоги.

Нагадаємо, 14 грудня Київрада ухвалила бюджет столиці на 2024 рікДоходи головного міста країни запланували в сумі понад 72,6 мільярда гривень, видатки — понад 85,3 мільярда, з яких лише один мільярд — на допомогу ЗСУ.

Під час цього засідання голова фракції "Європейська солідарність" у міськраді Володимир Прокопів заявив, що Києву не потрібно орієнтувати міський бюджет на війну, робити це повинна держава, а "міста мають жити своїм життям".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.12.2023 18:40