Фото: АрміяInform

Зеленський збирав Ставку Верховного Головнокомандувача: про що говорили

Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 28 лютого, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Представники командування доповіли обстановку у районах відповідальності угрупувань.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Повідомляється, що командувач Сухопутних військ ЗСУ, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Олександр Сирський та командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський доповіли про перебіг бойових дій у районах відповідальності їхніх угруповань. Командувач ОСУВ "Північ" Сергій Наєв та командувач ОСУВ "Одеса" Едуард Москальов доповіли про ситуацію на Північному та Південному напрямках.

Члени Ставки розглянули загальну оперативну обстановку та ймовірний характер дій противника найближчим часом, про що доповіли Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний і начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов.

Крім того, було розглянуто стан забезпечення сил оборони боєприпасами й технікою, перебіг підготовки українських військовослужбовців за кордоном, зокрема потреби сил оборони щодо чисельності та спеціальностей.

Нагадаємо, за даними розвідки, найближчим часом Володимир Путін може оголосити другу хвилю мобілізації для збільшення армії РФ. Такі дії, ймовірно, спричинені бажанням здійснити новий повномасштабний наступ на Україну, який може відбутися у квітні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

 

Події, 28.02.2023 15:48