Скріншот з відео

Зеленський звернувся до воїнів кібербезпеки України: з якими словами виступив президент

У вівторок, 8 серпня, президент України Володимир Зеленський звернувся до Військ звʼязку та кібербезпеки України. Глава держави подякував їм за героїзм.

Відповідне повідомлення з'явилось у Telegram президента. Зеленський наголосив, що коли присутній якісний звʼязок, то це часто сприймається як даність. 

"Але насправді за цим завжди фаховість і сумлінність конкретного воїна. Дуже часто — справжній героїзм, який помітний не одразу, але одразу відчутно, коли такого героїзму не вистачає в бою", — сказав глава держави.

Президент також подякував всім воїнам Військ звʼязку та кібербезпеки України. За словами Зеленського, понад 65 тисяч таких воїнів служать у різних підрозділах Сил оборони та безпеки нашої держави. 

"І памʼятаємо, що кожен успіх бойових бригад й інших підрозділів, кожна перемога над російськими окупантами завжди містить у собі особистий успіх та особисту перемогу конкретних воїнів-звʼязківців, які працюють саме для цих бригад і перемог, які забезпечують їх якісним звʼязком", — додав глава держави.

Нагадаємо, 6 серпня Володимир Зеленський привітав військових з днем Повітряних сил Збройних сил України. Гарант наголосив, що Україна пишається своїми героями неба.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.08.2023 17:01