На фото: Сергій Кривцов. Джерело: скриншот з відео

"Живемо у безпеці": екс-гравець збірної України пояснив, чому перебрався до США

Український футболіст американського клубу "Інтер Маямі" та екс-гравець збірної України Сергій Кривцов прокоментував свій переїзд до Сполучених Штатів Америки. Спортсмен пояснив таке рішення тим, що бажав дати родині безпечне життя якомога далі від війни.

Як повідомляє Miami Herald, Кривцов через професійну кар'єру у "Шахтарі" багато подорожував і мало бачив свою сім'ю, тому що вони жили в Польщі.

"Я чув звуки вибухів, це чули мої діти, і так не повинно бути. Як батько, я повинен був забезпечити безпеку своєї сім'ї. Я багато подорожував і мало бачив свою сім'ю, тому що вони жили в Польщі. Я не юнак, і мені було важко. Тому я вирішив змінити ситуацію і приїхати до Америки", — зауважив футболіст.

За його словами, наразі стало краще, адже місяць тому його дружина їздила в Україну та зрозуміла, що в США їхня родина живе у безпеці, а їхнім дітям не доводиться чути ці звуки вибухів, сирен тощо. 

"Це те, що ми маємо робити як батьки, забезпечувати безпеку наших дітей", — додав Кривцов.

33-річний Сергій Кривцов виступає за американський "Інтер Маямі" із січня минулого року. Колишній футболіст збірної України перейшов у клуб після розірвання контракту із "Шахтарем", за який грав із 2010 року. Кривцов перемагав на юнацькому Євро у 2009 році. Тоді молодіжна збірна України з футболу серед юнаків до 19 років перемога у фіналі однолітків з Англії.

Нагадаємо, у вересні відомий український півзахисник Андрій Ярмоленко отримав тренерський диплом від Спілки європейських футбольних асоціацій. Відповідний диплом дає право працювати асистентом головного тренера, головним тренером на любительському рівні, а також у Першій та Другій лізі України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 08.10.2024 02:44