Фото: Instagram Андрія Ярмоленка

Ярмоленко розповів, які чеські футболісти підтримували його після початку війни

Гравець збірної України Андрій Ярмоленко перед матчем Ліги націй з командою Чехії заявив, що гравці команди-суперниці Владімір Цоуфал, Томаш Соучек та Алекс Крал підтримали його після початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації.

Відповідну заяву Ярмоленко зробив на прес-конференції, яку транслював Youtube-канал Української асоціації футболу.

"Коли почалась війна, у перші дні тобі було не до того, щоб щось з кимось обговорювати. Ти переймався своєю сім'єю, своїми батьками, дітьми, щоб вони перебували у безпеці", — сказав Ярмоленко.

Футболіст також висловив подяку гравцям збірної Чехії — Цоуфалу, Соучеку та Кралу, які дуже підтримували Ярмоленка та пропонували свою допомогу. 

"Тому я завжди буду вдячний їм за це", — додав Андрій Ярмоленко.

Цікаво, що Алекс Крал був на контракті у московському "Спартаку" до літа 2024 року. 

У вівторок, 10 вересня, українська команда проведе другий матч у Лізі націй — на виїзді зустрінеться зі збірною Чехії, яка на старті турніру програла 1:4 Грузії. Початок матчу о 21:45.

Нагадаємо, 8 вересня збірна України з футболу з поразки розпочала виступи в новому сезоні Ліги націй. "Синьо-жовті" програли команді Албанії з рахунком 1:2.

Варто зазначити, що в заявці української команди на матч Ліги націй проти Албанії був відсутній вінгер "Челсі" Михайло Мудрик. У нього не значна травма, лікарі кажуть, що проти чехів він, імовірно, вже зможе зіграти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.09.2024 07:43