Фото: Генштаб ЗСУ

Знищили літак Су-25 та ударний гелікоптер Мі-24: ЗСУ завдали нищівних ударів по ворогу

Протягом доби українські захисники знищили літак Су-25 та ударний гелікоптер Мі-24, а також семеро безпілотників російських військ.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що авіація Сил оборони за минулу добу завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також наші захисники збили ворожий штурмовик Су-25, гелікоптер Мі-24 та 7 БпЛА (один — типу "Суперкам", два  "Орлан" та чотири   "Ланцет").

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 6 районів зосередження противника та склад його боєприпасів.

Також у Генштабі зауважили, що російські загарбники продовжують грабувати населення на тимчасово захопленій території Запорізької області. Зокрема, з початку лютого 2023 року російські найманці почали активно забирати автомобілі в жителів, які не отримали російські паспорти. 

Крім того, представники так званої окупаційної влади здійснюють тиск на місцеве населення з метою привласнення земельних ділянок. Більшість жителів населеного пункту Бойове Херсонської області відмовилися передавати свої приватні ділянки на баланс місцевої окупаційної адміністрації. Станом на 1 березня цього року близько 200 осіб з цього села вивезено у невідомому напрямку для проведення так званих фільтраційних заходів, а у їх будинки розквартировують російських найманців.

Нагадаємо, 2 березня радник головнокомандувача ЗСУ генерал Віктор Назаров заявив, що війна України з Росією буде продовжуватись щонайменше один рік. Поразка РФ на полі бою цілком можлива.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.03.2023 07:31