Фото: Генштаб ЗСУ

Знищено дві позиції ЗРК та склад боєприпасів: ЗСУ завдали потужних ударів по рашистах

За минулу добу, 28 лютого, українські військовослужбовці завдали потужних ударів по "кублах" окупантів. Відтак, уражено дві позиції ЗРК та склад боєприпасів.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

ЗСУ відбили понад 85 атак противника на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

"Рівень загрози завдання загарбниками ракетних ударів залишається високим по всій території України", — зазначили в Генштабі.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 11 ударів по районах зосередження окупантів, а ракетники і артилеристи уразили дев'ять районів зосередження живої сили та район зосередження озброєння і військової техніки противника, а також дві позиції зенітно-ракетних комплексів, станцію РЕБ та склад боєприпасів.

До того ж, у Генштабі додали, що вкотре фіксується евакуація окремих категорій громадян із тимчасово окупованого Криму. Останнім часом військовослужбовці російських окупаційних військ, що дислокуються у Перевальному, відправляють свої сім’ї до Росії.

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявляв, що у Кремлі розділилися думки щодо того, чи треба продовжувати війну. Одностайності серед вищого керівництва РФ у цьому питанні немає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.03.2023 07:35