Фото: Офіс президента

Чи варто продовжувати війну: думки Кремля розділилися

У Кремлі розділилися думки щодо того, чи треба продовжувати війну. Одностайності серед вищого керівництва РФ у цьому питанні немає.

Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю Voice of America.

"Здебільшого у людей, які виступають за це, скажімо так, за цим бажанням у них стоїть банальний страх відповідальності. Тому що є певна кількість людей, які не зможуть сказати, що це якось без нас ухвалювалося рішення, що це не ми. Їх дуже небагато, до речі", — пояснив Буданов.

За його словами, наразі влада РФ не може визнати, що на неї чекає програш, адже це поставить під загрозу стабільність путінського режиму. 

"Всі чекають на певний момент коли, скажімо так, та вежа Кремля, яка виступає за однозначну війну, образно кажучи, упреться в стінку і визнає, що, ну не йде. Це глухий кут, як то кажуть... Будемо дивитися, як підуть події далі. Якщо ви хочете підвести до думки, що вони там порозуміються, – ні, не порозуміються. Без наших рішучих дій нічого не буде", — резюмував Буданов.

Нагадаємо, на думку аналітиків ISW Путін намагається звинуватити Україну та Захід в загрозі виживанню РФ та виправдати військові невдачі окупантів на полі бою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.02.2023 08:10