Фото: varta1.com

Чи готові українці навіть після ядерного удару продовжувати війну з РФ: опитування

Переважна більшість українців хочуть продовжувати боротьбу з російськими окупантами навіть у разі ядерної атаки РФ. Також наші громадяни вважають обов'язковим повернення Донбасу та Криму.

Такі результати показало опитування, проведене комунікаційним агентством thekuskt CNC на замовлення Мюнхенської конференції з безпеки.

За результатами опитування, для 85% опитаних можливий відхід Росії до лінії фронту на 24 лютого не був би прийнятною підставою для припинення вогню, адже переважна більшість громадян України вважають, що Донбас та Крим повинні обов'язково повернутись під контроль нашої держави.

72% українців заявили про потребу довгострокових постачань зброї із Заходу. Близько двох третин переконані, що країна ніколи не буде у безпеці поза НАТО. 75% опитаних вважають, що без західних гарантій безпеки Україна ніколи не буде в безпеці від РФ.

Близько двох третин опитаних переконані, що їхня країна ніколи не буде в безпеці поза НАТО. Переважна більшість більше довіряє США та НАТО в захисті своєї країни, ніж ЄС.

"Згуртованість українського населення, об'єднаного рішучістю захищати власну демократію від автократичного ревізіонізму Росії, є ключовою причиною дивовижної стійкості України", — наголошують творці опитування.

Автори опитування переконані, що результати війни прямо залежатимуть від того, чи  вдасться зберегти українському народу цю рішучість.

Раніше повідомлялось, що окупаційна влада тимчасово окупованої Херсонщини намагається відібрати житло у місцевих жителів. Військовослужбовці російських окупаційних військ активно ходять по будинках та перевіряють у громадян документи на право власності житла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.02.2023 08:10