Знищення російської станції РЕБ "Житель". Джерело: mil.in.ua

Знищили високовартісну російську станцію РЕБ "Житель": українські військові досягнули успіхів на Таврійському напрямку

За останню добу втрати ворога на Таврійському напрямку склали 323 особи, зокрема, в полон здалися два окупанти. Крім того, українські військові знищили високовартісну російську станцію радіоелектронної боротьби Р-330Ж "Житель".

Про це повідомив бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський. За його словами, підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони Таврійського напрямку впродовж доби виконали 1 270 вогневих завдань.

"Знищено 44 одиниці військової техніки противника. Зокрема, чотири танки, 12 ББМ, шість артилерійських систем, одна реактивна система залпового вогню, дев’ять БпЛА, десять одиниць автомобільної та одиницю спеціальної техніки окупантів", — зазначив Тарнавський.

Бригадний генерал також додав, що, крім того, знищено два склади боєприпасів і ще один важливий об’єкт ворога.

Натомість, як повідомив Олександр Тарнавський, протягом минулої доби ворог завдав 13 авіаційних ударів, провів 24 бойових зіткнення та здійснив 915 артилерійських обстрілів.

Нагадаємо, що загалом за минулу добу українські військові перетворили на брухт велику кількість рашистської техніки — 20 танків, 30 бронемашин, 23 артсистеми — та відправили в пекло приблизно 620 окупантів. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.10.2023 10:51