Фото: Telegram-канал Олега Синєгубова

Зруйновано все: з’явилися фото дитячого центру у Харкові після ракетного удару

Уночі 10 січня російські окупанти в черговий раз обстріляли Харків. Цього разу противник вдарив по дитячому табору на околиці міста.

Про це повідомляють мер Харкова Ігор Терехов та голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Тelegram-каналах.

Зазначається, що близько 23:00 у вівторок, 9 січня, російські окупанти вдарили по Харкову із території Бєлгорода. За словами голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, ворог бив двома ракетами С-300.

У місті пошкоджено дитячий лікувальний оздоровчий центр. Зруйновані медичний корпус, будівля їдальні, пошкоджена територія закладу. На щастя, без постраждалих. 

"Щодо нічного обстрілу. Гатили по дитячому оздоровчому табору на околиці міста. Два прильоти. Пошкоджено кілька будівель, але, на щастя, без постраждалих. Бо табір порожній. Наголошую, що це абсолютно цивільний обʼєкт. Тож наш ворог вчергове підтвердив, що він в чистому вигляді терорист", написав мер Харкова Олег Терехов.

Нагадаємо, 4 січня рашисти обстріляли Харківську область. Ворожі війська атакували села Мороховець, Подоли та місто Куп'янськ. Внаслідок ворожої атаки загинув 73-річний чоловік. Також отримала поранення жінка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.01.2024 09:25