Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росіяни знову вдарили ракетами по Харкову: деталі від ОВА

Ввечері у вівторок, 9 січня, російські загарбники здійснили новий ракетний удар по Харкову. Обстріл вівся з російського міста Бєлгород.

Про це повідомили мер Харкова Ігор Терехов та голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

О 23:01 Терехов зазначив, що місто перебуває під ракетним ударом. Через півгодини Синєгубов уточнив, що окупанти завдали ударів, попередньо — із зенітно-ракетного комплексу С-300 з території Бєлгорода. 

"На цю хвилину — без постраждалих. Інформація щодо руйнувань у Харкові та області уточнюється", — повідомив голова Харківської ОВА у Telegram.

Оновлено 00:24. За даними очільника обласної військової адміністрації, внаслідок російських ударів зафіксовані пошкодження території та приміщень дитячого оздоровчого центру в Харкові. 

"Виключно цивільний об‘єкт! Інформація про постраждалих не надходила. На щастя, у приміщеннях не перебували люди. Екстрені служби продовжують огляд місць влучань. Дані оновлюються", — наголосив він.

Зазначимо, що рашисти постійно обстрілюють Харків та область. Так, вранці 8 січня у місті лунала серія вибухів. Пізніше стало відомо, що ворог бив по промислових обʼєктах міста, сталася пожежа. Повідомлялося про одного постраждалого.

Нагадаємо, 9 січня російська армія вдарила керованою авіабомбою по с. Слобожанське Харківської області. Під обстріл потрапили енергетики, які проводили ремонтні роботи. На щастя, вони не постраждали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.01.2024 00:20