Фото: соцмережі

ЗСУ підтвердили успішний удар по командному пункту Росії у Севастополі

Зранку 20 вересня Збройні сили України завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту Росії біля Верхньосадового поблизу тимчасово окупованого Севастополя.

Інформацію про це підтвердило Управління стратегічних комунікацій ЗСУ на своїй Facebook-сторінці.

Інфографіка: СтратКом ЗСУ

Зокрема, український портал Defense Express повідомив, що для його ураження, ймовірно, були застосовані ракети Storm Shadow.

Нагадаємо, 20 вересня у тимчасово окупованому Криму прогриміли вибухи. Окупанти увімкнули димову завісу біля нафтобази Чорноморського флоту. Вибухи пролунали між Севастополем та Інкерманом, а саме в районі Бельбека, де знаходиться аеродром. Дим біля побережжя в місті Інкерман з'явився близько 12:00. Варто зауважити, що саме там розташована головна нафтобаза Чорноморського флоту РФ, де зберігаються мільйони тонн пального.

Додамо, так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв написав у Telegram про роботу ППО. За його словами, поблизу населених пунктів Верхньосадове та Кача нібито упали збиті дрони, там виникли пожежі. Проте місцеві пабліки зазначають, що у населеному пункті Верхньосадове стався "приліт" у російську військову частину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.09.2023 19:41