Фото: Генштаб ЗСУ

ЗСУ відбили понад 100 атак: Генштаб повідомив, де наступає ворог

Українські військові відбили понад 100 ворожих атак за минулу добу. Рашисти атакували ЗСУ на п'ятьох напрямках.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Російські окупанти не припиняють вести наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямах, при цьому загарбники зазнають значних втрат. Військові ЗСУ на цих ділянках фронту відбили понад 100 ворожих атак за минулу добу.

У Генштабі зауважили, що РФ продовжує використовувати тактику терору, невибірково обстрілює українські міста та села, грубо порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права.

"Ворог завдав 35 авіаційних ударів і здійснив 76 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Високим залишається рівень ракетної загрози на всій території України", — розповіли у Генштабі.

Українська авіація протягом доби завдала 10 ударів по районах зосередження російських окупантів. Підрозділи ракетних військ та артилерії ЗСУ за добу уразили п'ять районів зосередження особового складу та військової техніки противника, три склади боєприпасів та чотири засоби радіоелектронної боротьби загарбників.

Нагадаємо, командувач Східного угруповання військ Олександр Сирський анонсував контрнаступ Збройних сил України, який розпочнеться навесні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.03.2023 07:34