Фото: росЗМІ

ЗСУ збили російський літак Су-25 на Таврійському напрямку

Військові Збройних сил України знищили черговий російський літак. Наші захисники "приземлили" ворожий штурмовик Су-25.

Про це розповів командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Зазначається, що на таврійському напрямку ворог завдав 14 авіаударів, провів 30 бойових зіткнень та здійснив 959 артобстрілів.

"Наші воїни стійко тримають оборону на авдіївському напрямку. Безуспішними були наступальні дії противника в районах Новокалинового, Авдіївки, Опитного та Первомайського. Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ Таврія протягом доби виконали 1068 вогневих завдань", — йдеться в повідомленні.

Загальні втрати ворога склали 360 осіб.

"Знищено 40 одиниць військової техніки. Зокрема, шість танків, 11 ББМ, сім артсистем, літак штурмовик Су-25, шість БпЛА, вісім автомобілів, одиницю спецтехніки. Водночас триває ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку", — йдеться в повідомленні.

Надаємо, 30 жовтня Сили оборони також знищили російський літак Су-25. Це був шостий збитий штурмовик ворога на Авдіївському напрямку з 10 жовтня цього року.

Раніше генерал Тарнавський повідомив, що від початку повномасштабного вторгнення росіяни активно застосовували всі наявні у них види зброї. Ворог завдавав авіаударів по цивільних об'єктах, хоча цей вид озброєння призначений для інших цілей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.11.2023 18:17