Human Headphones: дивні, але класні - перші накладні навушники без проводів з дивовижними функціями

23 СЕРПНЯ 2019 11:49

Стартап Human Inc. недавно здивував співтовариство і своїх клієнтів дивним винаходом - повністю бездротовими навушниками накладного типу. Вони увібрали в себе звук Sennheiser і зручність AirPods.

Human Headphones оснащені відразу двома 30-міліметровими динаміками в кожному навушнику.

Це дає не тільки чудовий звук, а й відчуття системи 2.2.

Новий пристрій і без мікрофона - два таких на кожному вусі захоплюють звук без навколишнього шуму через технології променевого уловлювання. Більш того, навушники вміють самостійно переводити мову на 11 мов під час дзвінків в реальному часі. Але і шум не залишається осторонь – «вуха» спеціально пропускають трохи фонових звуків, щоб користувач не потрапив в біду.

За заявами Human, батарейка спокійно живе дев'ять годин при повному заряді. Вражаюча фішка пристрою в тому, що поки воно заряджається, його можна використовувати як Bluetooth-колонку. Тут якраз і стане в нагоді додатковий динамік в кожному «вусі». Функція також буде корисна, коли вуха «втомляться» від довгого носіння.

Таке чудо техніки розробники оцінили в $ 250. Ненабагато більше, ніж коштують AirPods, проте їх функціональність незрівнянно ширше. Та й дивовижний дизайн мало кого залишить байдужим.

В інтернеті вже жартують про появу на вулицях копій принцеси Леї з Зоряних Воєн, проте спробували ці навушники, приходять в просто щенячий захват.

Технології, 23.08.2019 11:49