Фото: скріншот з відео

Louis Vuitton вляпався у скандал: бренд випустив відеоролик зі символікою російських окупантів

Французький модний дім Louis Vuitton випустив скандальну рекламу. Бренд використав червоний, синій та білий кольори, а також латинську літеру "V", яка вже стала символом російсько-української війни.

Рекламний ролик бренд опублікував на своїй офіційній сторінці у Twitter.

Зазначається, що на опублікованих кадрах червоно-синьо-біле полотнище із чорною літерою "V" розгортається на одній зі стін зали, в якій стоять античні скульптури.

Випуск ролика Louis Vuitton присвятив до презентації нової жіночої колекції Тижня моди в Парижі, відкриття якої відбудеться 6 березня в музеї Орсе (музей образотворчих мистецтв, побудований в Парижі на лівому березі Сени, — ред.).

Однак користувачі українського сегмента соцмережі побачили в цьому негласну підтримку війни у нашій країні. Оскільки поєднання кольорів, використаних у рекламному ролику модного будинку, ідентичне кольорам російського прапора.

Крім того, на одному з відеокадрів видно й інше поєднання кольорів — чорного, синього і червоного кольорів. Саме ці кольори зображені на прапорі так званої ДНР.

Також українців розлютило, що модний дім використав у своєму ролику букву "V" — її, як і латинську "Z", наносять на свою техніку російські військові, які воюють в Україні.

"Я українка і мені не подобається ця реклама. "LV" було б краще, але ви обрали знак війни та психопатів. Чому? Невже ви самі такі ж хворі?" — Написала одна з користувачок.

Нагадаємо, ГУР прокоментувало вручення нагороди скандальній блогерці Манекен.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 05.03.2023 20:17