Фото: сайт Кремля

Bild: Дрон з вибухівкою, який впав поблизу Москви, мав убити Путіна (фото)

Безпілотник, який нещодавно знайшли в Московській області Росії, ймовірно, був націлений знищити президента Володимира Путіна. Дрон UJ-22 ніс на собі 17 кілограмів вибухівки.

Про це пише німецьке видання Bild.

Повідомляється, що БпЛА UJ-22 — найсучасніший український безпілотник середньої дальності з радіусом дії до 800 кілометрів. Як пише видання, українські спецслужби мали на меті знищити Путіна в новозбудованому індустріальному парку під Москвою, що за 500 кілометрів від України.

У понеділок, 24 квітня, декілька російських ЗМІ повідомили про аварію безпілотника UJ-22 біля селища Вороського на схід від Москви. Місце аварії розташоване приблизно за 20 кілометрів на схід від індустріального парку Руднєво.

"Записи показують, що на борту дрона було 30 вибухових блоків C4 загальною вагою 17 кілограмів. Вибухові заряди типу M112 використовуються, зокрема, армією США та збройними силами Канади", — пише видання.

Згідно з повідомленням, особистий кремлівський кореспондент Путіна Павло Зарубін у неділю вранці поінформував, що президент планує "відвідати індустріальний парк у Москві". Коли саме має відбутися візит, він не уточнив. Bild пише, що безпілотник UJ-22 вилетів з України в неділю вдень і впав у понеділок у РФ.

"︎Україна не могла бути впевнена, візит відбудеться в неділю чи понеділок", — пояснює Bild.


Фото: Bild


Фото: Bild

Нагадаємо, у Росії ввечері 24 квітня закрили повітряний простір над аеропортом "Внуково". Повідомлялося, що повітряну зону над аеропортом "Внуково" тимчасово закрили через інформацію про нібито безпілотник. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 27.04.2023 11:32