ALIBABA побудує в Китаї автомат з продажу автомобілів

03 СЕРПНЯ 2017 16:29

Автомат буде схожий на багатоповерховий будинок з авто на кожному поверсі Китайська публічна компанія ALIBABA GROUP побудує в Китаї автомат з продажу автомобілів, - інформує TrueUA з посиланням на RBC.UA.   

Про це повідомляє корпоративне видання компанії. «Tmall, що належить ALIBABA GROUP, планує запустити проект Automotive Vending Machine, який буде представляти собою перший автомат автомобілями в Китаї, в кінці цього року», - йдеться в повідомленні.   

Згідно з інформацією видання, такий автомат вже існує в Сінгапурі і США. Споживачі будуть переглядати автомобілі, що зберігаються в масивній гаражній структурі на своїх смартфонах, здійснювати покупки, а потім автомобілі будуть доставлені їм на рівень землі.  

Так, Юй ВЕЙ, генеральний менеджер компанії Tmall, стверджує, що ця технологія зможе максимально спростити процес купівлі нового автомобіля.   

«Купити машину стане так само легко, як банку з колою», - заявив топ-менеджер компанії.   

Відзначається, що система оплати автомобіля буде пов'язана з рейтингом користувача ALIBABA в системі Sesame Credit, бали в якій нараховуються покупцям залежно від їхньої активності.   

Наприклад, користувач, який отримав понад 750 балів за рейтингом, зможе внести перший внесок у розмірі 10%, решту суми можна буде оплатити щомісячними платежами.

 

Технології, 03.08.2017 16:29