Фото: Instagram Андрія Луніна

Агент переконує українця Луніна покинути "Реал" влітку: у чому причина

Агент Андрія Луніна Жорже Мендеш намагається переконати воротаря залишити "Реал Мадрид" цього літа. В українця мало шансів вибороти місце в основі іспанського гранда.

Про це повідомляє Madrid Universal.

Як зазначає видання, Лунін об'єднався з Мендешем наприкінці минулого сезону, і багато хто розцінив це як крок до відходу з "Реала". Проте популярність Луніна зросла минулого сезону через травму Тібо Куртуа, що змусило його серйозно задуматися про те, щоб залишитися в Мадриді.

Він навіть публічно висловив бажання залишитись у клубі. Однак повернення Куртуа наприкінці сезону, особливо для участі у вирішальному фіналі Ліги чемпіонів УЄФА, стало невдачею. Такий поворот подій підвищив ймовірність його відходу з клубу.

Зараз Лунін не проти залишитися в "Реалі", якщо йому нададуть більше ігрового часу, що малоймовірно через присутність Куртуа.

Раніше повідомлялось, що український голкіпер мадридського "Реала" Андрій Лунін не проти пов'язати своє майбутнє з іспанським грандом. Водночас не усе залежить від бажання воротаря.

Варто зазначити, що Андрій Лунін наразі не продовжив контракт з "вершковими". Його угода з "Реалом" діє до літа 2025 року.

Також з'явилась інформація, що Андрій Лунін розмірковує про своє майбутнє в мадридському "Реалі". У нашого земляка є пропозиція від клубу англійської Прем'єр-ліги, а саме від лондонського "Арсеналу".

Нагадаємо, партнер Андрія Луніна по мадридському "Реалу" Тібо Куртуа підтримав українця після програного поєдинку зі збірною Румунії (0:3) на чемпіонаті Європи. У цій грі нашого воротаря можна звинуватити у невпевнених діях у двох перших пропущених голах команди.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 20.07.2024 16:22