Фото: Тібо Куртуа. Джерело – Getty Images \ Global Images Ukraine

Конкурент Луніна в "Реалі" подзвонив українцю після матчу з Румунією: що він сказав Андрію

Партнер Андрія Луніна по мадридському "Реалу" Тібо Куртуа підтримав українця після програного поєдинку зі збірною Румунії (0:3) на чемпіонаті Європи. У цій грі нашого воротаря можна звинуватити у невпевнених діях у двох перших пропущених голах команди.

Про це повідомляє Defensa Central.

Видання нагадало, що матч Румунія — Україна відкрив день Кубка Європи 17 червня. В одному з епізодів Лунін отримав погану передачу від свого центрального захисника, але Андрій несильно вибив м'яч, після чого "круглий" потрапив до суперників, які скористались нагодою для першого взяття воріт.

У цьому моменті воротар "Мадрида" мало що міг вдіяти, проте багато хто в соціальних мережах критикував його за невдалий пас. На щастя, як зазначає джерело, після гри йому надійшов дуже важливий дзвінок від Тібо Куртуа. Бельгієць, його товариш по команді, краще, ніж будь-хто, знає, що може відчувати воротар у такій ситуації, і вирішив зв'язатися зі своїм товаришем по команді. Він підтримав його і запевнив, що такі речі завжди можуть статися.

Слід зазначити, що він не був єдиним: Дані Карвахаль, Давід Алаба і сам тренер "Реала" Карло Анчелотті відправили послання дати енергію Луніну, враховуючи, що це тільки перший його день на Євро.

Як вважає Defensa Central, цей вчинок, очевидно, не зіпсує чудового сезону, який Лунін провів у "Реалі". Він показав, що має достатньо якостей, щоб перебувати в еліті та захищати ворота такої команди, як "Реал Мадрид".

Варто зазначити, що наступний поєдинок на Євро-2024 збірна України проведе вже у п'ятницю, 21 червня, зі збірною Словаччини. Поки що не відомо, хто з трьох голкіперів вийде у старті. Окрім Андрія Луніна, у заявці "синьо-жовтих" також присутні Анатолій Трубін та Георгій Бущан.

Нагадаємо, перед початком матчу проти Румунії збірна України записала зворушливе відеозвернення зі словами вдячності для своїх вболівальників, які нині боронять нашу країну на фронті.

Раніше повідомлялось, що український голкіпер Андрій Лунін розмірковує про своє майбутнє в мадридському "Реалі". У нашого земляка є пропозиція від клубу англійської Прем'єр-ліги, а саме від лондонського "Арсеналу".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 20.06.2024 18:07