Футболісти збірної України. Джерело: Українська асоціація футболу

Українська збірна подякувала вболівальникам, які перебувають на фронті: зворушливе відео

Збірна України записала зворушливе відеозвернення зі словами вдячності для своїх вболівальників, які нині боронять нашу країну на фронті.

Ролик опублікувала Українська асоціація футболу.

Футболісти наголосили, що сьогодні мають можливість брати участь у чемпіонаті Євро-2024 лише завдяки українцям, які відбивають ворожі атаки на фронті.

"Одна команда на полі завдяки одному мільйону вболівальників на полі бою. Перед першою грою на Євро ми хочемо подякувати усім нашим вболівальникам, які сьогодні захищають Україну. Ми можемо грати сьогодні завдяки вам! Слава Україні!" — наголосила українська збірна.

Зазначимо, сьогодні збірна України з футболу стартувала на Євро-2024 матчем проти Румунії. Гра розпочалася о 16:00. Головний тренер "синьо-жовтих" визначився з першою одинадцяткою на важливу гру. Збірна України гратиме таким складом: Лунін — Конопля, Забарний, Матвієнко, Зінченко — Судаков, Степаненко, Шапаренко — Циганков, Довбик, Мудрик.

В основній обоймі — одразу чотири футболісти "Шахтаря", один представляє "Динамо". Інші гравці — з іноземних клубів: двоє з іспанської "Жирони", один з іспанського "Реала", по одному з англійських "Арсеналу", "Челсі" та "Борнмута".

Запасні футболісти: Бущан, Трубін, Сваток, Таловєров, Сидорчук, Ярмоленко, Маліновський, Яремчук, Миколенко, Бражко, Зубков, Бондар, Тимчик, Ванат, Міхайличенко.

Нагадаємо, що букмекерські контори вважають збірну України фаворитом у протистоянні з Румунією. На перемогу команди Сергія Реброва можна поставити з коефіцієнтом 2,04, на нічию — 3,40, на виграш Румунії — 4,00.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 17.06.2024 16:37