Фото: Кореспондент

Активізувалися шахраї: українців попередили про розсилку вірусних електронних листів

Київська міська прокуратура просить громадян не відкривати листи, відправлені нібито від її імені. Повідомлення вони можуть містити шкідливий вміст. 

Про це попередили в прес-службі прокуратури.  

Зазначається, що спам-розсилку нібито від імені Київської міської прокуратури здійснюють невідомі особи. У повідомленнях, які надходять на електронну пошту, міститься файл під назвою "Спецповідомлення" або "Електронна копія службового листа", який може мати вірусну програму. 

"Якщо ви отримували таке повідомлення сьогодні після 14:00, не відкривайте файл та одразу видаліть його. Адже жодних подібних розсилок прокуратура не здійснювала. Будьте пильними!" — закликали громадян у прокуратурі.

Нагадаємо, російські пропагандисти поширюють фейкову інформацію про те, що до Києва привезли велику кількість загиблих та поранених українських військовослужбовців. Ця інформація є неправдивою.

Раніше російські пропагандисти запустили у мережі нову хвилю інформаційно-психологічної операції. Цього разу ворог поширює дезінформацію щодо загрози хімічної атаки у великих містах та в більшості областей України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 13.06.2023 16:39