Микита Кологривий. Фото: росЗМІ

Актор серіалу "Слово пацана" опинився в базі "Миротворець"

Російського актора театру і кіно Микиту Кологривого, який зіграв роль у скандальному серіалі "Слово пацана. Кров на асфальті", внесли до бази "Миротворець" через його публічну підтримку повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Про це зазначається на сайті організації.

Додамо, що під час зйомок нового пропагандистського фільму "У серпні 44-го" Кологривий записав відеозвернення до окупантів. У ролику він цинічно подякував російським загарбникам за захист і безпеку.

Варто зазначити, що Кологривий довгий час мовчав про війну в Україні. Проте поки Росія бомбила мирні міста і вбивала мирних жителів нашої країни, Микита продовжував зніматися на території країни-агресорки.

Крайня роль актора була в серіалі "Слово пацана. Кров на асфальті", який розповідав про молодіжні угруповання Казані кінця 1980-х років. Цей серіал став скандальним, тому що він романтизує бандитизм і пропагує його серед молоді.

Нагадаємо, психолог та кандидат психологічних наук Юлія Святенко пояснила, чому в Україні набув популярності скандальний російський серіал "Слово пацана. Кров на асфальті". На її думку, однією із причин шаленої популярності цієї кінострічки є протест підлітків проти соціуму. Психолог вважає, що саме гостре бажання у підлітків наслідувати якусь людину чи субкультуру стало причиною популярності кінострічки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Суспільство, 26.01.2024 14:05