Кадр із серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті"

У Москві заарештували актора серіалу "Слово пацана": його звинувачують у вбивстві бізнесмена

У Москві заарештували актора серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Сергія Базанова за звинуваченням у вбивстві підприємця. 

Про це повідомляє російське видання "Агентство "Москва" у Telegram-каналі.

Йдеться про вбивство бізнесмена Олександра Дзабієва, яке було скоєно у 2011 році. 

"12 років тому четверо невідомих напали на Дзабієва у Великому у Великому Полуярославському провулку та спробували вихопити у нього сумку із 900 тисячами доларів. Підприємець чинив опір, але нападники поранили його в голову з пістолета, після чого викрали гроші та втекли. Автомобіль, на якому пересувалися грабіжники, було виявлено покинутим неподалік місця злочину. Постраждалого госпіталізували, за повідомленням слідчого комітету, пізніше він помер", зазначається у повідомленні.

Раніше Міністерство культури та інформаційної політики України внесло до списку заборонених для перегляду російський серіал "Слово пацана. Кров на асфальті". Цей крок став частиною зусиль уряду з метою забезпечення інформаційної безпеки держави.

Нагадаємо, психолог та кандидат психологічних наук Юлія Святенко пояснила, чому в Україні набув популярності скандальний російський серіал "Слово пацана. Кров на асфальті". На її думку, однією із причин шаленої популярності цієї кінострічки є протест підлітків проти соціуму. Психолог вважає, що саме гостре бажання у підлітків наслідувати якусь людину чи субкультуру стало причиною популярності кінострічки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 26.12.2023 14:14