Америка протестує. У Вашингтоні сутички

15 ЛИСТОПАДА 2020 14:19

В суботу у Вашингтоні десятки тисяч прихильників Трампа вийшли на вулиці. Вони протестували проти результатів, оголошених після голосування на президентських виборах 3 листопада. Акції відбулися у багатьох містах США. У Вашингтоні це закінчилося різаниною. Повідомляє про це The Washington Post.

Відомо, що близько 20:00 за місцевим часом в п'яти кварталах на схід від Білого дому між учасниками акції і противниками чинного американського лідера сталося зіткнення. В ході бійки, яка тривала кілька хвилин, один з її учасників, чоловік у віці близько двадцяти років, отримав ножове поранення в спину. Постраждалого госпіталізували з серйозними травмами.

Як зазначає газета, за час проведення акції сутички між прихильниками і противниками Трампа відбувалися кілька разів. В результаті щонайменше 20 осіб з обох сторін були затримані. Також відомо, що в ході заворушень постраждали два співробітники поліції. Ще кілька людей були помічені зі слідами крові на обличчі або одязі.

На мітинг за «чесні вибори» в Вашингтоні вийшли тисячі прихильників Трампа. Зазначалося, що протестуючі, які зібралися недалеко від Білого дому, тримали в руках американські прапори, вимагали припинити крадіжку голосів і виступали проти фальсифікації виборів.

Події, 15.11.2020 14:19