Василь Ломаченко. Джерело: Instagram українського боксера

Американський чемпіон у дивний спосіб викликав Ломаченка на супербій (фото)

Чемпіон світу за версією WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон викликав на бій володаря титулів IBF та IBO Василя Ломаченка. Для цього американець одягнув спеціальну футболку, на якій зображений сам Василь та його промоутер Боб Арум.

Про це повідомляє Boxing News 24.

Стівенсон після перемоги над Артемом Арутюняном одягнув футболку із зображенням Ломаченка та Боба Арума. Він назвав такий крок "посланням".

"Це послання. Скажіть йому, щоб побився зі мною. Хіба це не буде веселий бій? Ми вийдемо і намагатимемося перемогти. Це буде прикольний бій. Хороший у технічному плані. Ймовірно, зараз багато людей кажуть: "Ломаченко його переможе. Він не зупинив цього парубка". Багато хто, мабуть, не вірить у мене. То чому б не влаштувати бій? Ні, він не хоче битися", — заявив Шакур Стівенсон.

Шакур Стівенсон викликав на бій Василя Ломаченка

Скріншот з відео

Нагадаємо, 12 травня український боксер Василь Ломаченко провів чемпіонський бій за звання володаря поясу чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF. Він нокаутом переміг австралійського боксера Джорджа Камбососа.

Ще на початку квітня промоутер Олександр Красюк висловив думку, що об'єднавчий бій між українськими боксерами Василем Ломаченком і Денисом Берінчиком навряд чи відбудеться.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 07.07.2024 17:18