Фото: Facebook Олексій Арестович

Арестович відреагував на скандал з пікантними фото з Ізраїлю

Колишній радник голови Офісу президента Олексій Арестович відреагував на скандал щодо нібито його відпочинку в Ізраїлі. Він зазначив, що завжди був бунтарем і любив розбурхати мережу.

Про це він написав у Facebook.

Зазначимо, днями у мережі з'явилися фото, як колишній радник голови Офісу президента Олексій Арестович насолоджується відпочинком на березі моря. Його разом з родиною нібито помітили на пляжі в Тель-Авіві. Відповідні світлини одразу вибухнули хвилею хейту у бік колишнього посадовця ОП.

Користувачів бентежило питання, як колишньому раднику ОП вдалося покинути країну під час воєнного стану. Також українці помітили, що Арестович набрав кілька зайвих кілограмів.

Сам же екс-посадовець у відповідь на величезну кількість хейту опублікував фото, де продемонстрував свою фігуру. У коментарях до фото він написав, що "жити треба так, щоб усі обговорювали твій живіт".

пост Арестовича

пост Арестовича

Фото: Facebook Олексій Арестович

 

Нагадаємо, колишній позаштатний радник голови Офісу президента Олексій Арестович потрапив до бази "Миротворця". На сайті його назвали "професійним провокатором".

17 січня радник Офісу президента України Олексій Арестович написав заяву на звільнення після скандалу довкола його коментарів про вибух у Дніпрі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Суспільство, 24.05.2023 13:30