Фото: соцмережі

Армія Ізраїлю захопила парламент бойовиків ХАМАС (фото)

Бойовики ХАМАС втратили контроль над Сектором Гази. Терористи, за словами міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта, відступають на південь.

Про це повідомляє The Time of Israel. У мережі опублікували фото бійців з прапорами Ізраїлю в залі парламенту ХАМАС у Газі.

"Немає сил ХАМАСу, здатних зупинити ЦАХАЛ. ХАМАС утратив контроль над Газою. Терористи тікають на південь. Цивільні грабують бази ХАМАСу. Вони не довіряють уряду", — йдеться в повідомленні.

Армія Ізраїлю захопила парламент ХАМАС

Фото: The Time of Israel

Нагадаємо, за офіційними підрахунками, близько трьох чвертей із 10 515 людей, убитих у Газі з початку конфлікту, є дітьми, жінками та людьми похилого віку. Скільки учасників бойових дій входить до цієї загальної кількості, невідомо.

Раніше в ізраїльській армії сьогодні повідомили, що терористи ХАМАСу "втратили контроль" над північною частиною Сектора Гази. Мешканці регіону дедалі частіше прямують на південь анклаву. Зокрема, вже 50 тисяч людей покинули район Гази.

Своєю чергою прес-секретар ЦАХАЛу контр-адмірал Даніель Хагарі заявив, що Ізраїль має намір посилити свої наземні операції в Секторі Гази. ХАМАС вже втратив контроль над північною частиною міста.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 13.11.2023 22:45