Скріншот з відео

Арнольду Шварценеггеру поставили кардіостимулятор: що відомо

Американський актор, бодибілдер та політик Арнольд Шварценеггер заявив, що йому встановили кардіостимулятор. До цього акторові, котрий народився з вадою серця, зробили три операції, під час яких йому заміняли клапани. 

Як повідомив Шварценеггер на власному подкасті Arnold's Pump Club, він вже за чотири дні після операції з'явився на людях на великому заході щодо захисту довкілля.

"Минулого понеділка в мене була операція, щоб я трохи більше став машиною: мені поставили кардіостимулятор", — сказав Арнольд Шварценеггер. 

Як зізнався у подкасті актор, розповідати про проблеми зі здоров'ям в Австрії, де він народився, не заведено. Водночас, пояснив Шварценеггер, коли чотири роки тому він публічно розповів про заміну серцевого клапана, то йому надійшло безліч повідомлень від людей із хворобами серця, і люди дякували йому за те, що своїм прикладом він надихнув їх на боротьбу.

Раніше TMZ повідомляло, що Арнольд Шварценеггер збив жінку на велосипеді. Автопригоду спровокувала сама велосипедистка. 

Джерела видання у правоохоронних органах розповіли, що Шварценеггер їхав дорогою на невеликій швидкості по західній частині Лос-Анджелеса, поряд з ним на велосипеді рухалася жінка. Потім вона раптово повернула ліворуч, виїхала на його смугу та врізалася у машину актора, перш ніж він устиг загальмувати. Жінку госпіталізували з незначними травмами, а її велосипед Шварценеггер відвіз у ремонт.

Нагадаємо, раніше відомий американський актор Джон Сіна вийшов голим на сцену "Оскара". Він довго зважувався на цей крок, однак піддався на вмовляння ведучих і погодився.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 28.03.2024 14:18