Фото: Андрій Юсов. Джерело – "АрміяInform"

Атака безпілотників на Татарстан: у розвідці повідомили про "значні руйнування"

Внаслідок атаки 2 квітня безпілотників по заводу з виробництва "шахедів" у Татарстані значні пошкодження зазнали виробничі потужності підприємства. 

Таку заяву  в ефірі телемарафону зробив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

Він наголосив, що наразі відомство не коментує, якими саме БпЛА було атаковано завод з виробництва "шахедів". Водночас він запевнив, що це були "добрі літальні об'єкти", які дістались до кількох військових об'єктів у Татарстані.

"За попередньою інформацією, уражено підприємство зі збирання "шахедів". Там є значні руйнування виробничих потужностей і ускладнено продовження роботи підприємства", — заявив Юсов.

Нагадаємо, вранці 2 квітня безпілотники вперше атакували підприємства у Республіці Татарстан. Зокрема, вибухи пролунали у спеціальній економічній зоні "Алабуга".

За даними ЗМІ, того ранку українські силовики атакували далекобійним дроном нафтопереробний завод у російському Нижньокамську, що розташований за 1000 кілометрів від українського кордону. Цей завод входить до топ-5 найпотужніших нафтопереробних заводів країни-агресора. Згодом стало відомо, що операцію провели Служба безпеки України та Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.04.2024 16:48