Фото: соцмережі

Атака дронів на Підмосков’я спричинила пожежу на заводі електроніки для ракет (відео)

У ніч на п’ятницю, 1 вересня, невідомі дрони "завітали" на території Московської області. У підсумку — в Люберцях, що біля Москви, сталася пожежа на заводі, де виготовляють електроніку для ракет.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, пише "РБК-Україна".

За його інформацією, вибухи там сталися якраз унаслідок атаки БпЛА. Щоправда, представник української розвідки не уточнив деталей і кількості дронів, які атакували Підмосков’я.

"Мер Москви Собянін збрехав — нічого їхня ППО не збила. Є пожежа в Люберцях, на Томілінському електронному заводі. На ньому росіяни виробляють електроніку для ракет", — розповів Юсов.

За даними "РБК-Україна", цю операцію організувало Головне управління розвідки. Проте в ГУР не підтверджують свою причетність чи непричетність до події.

Раніше мер Москви Сергій Собянін написав у своїх соцмережах наступне: "Сьогодні силами ППО поруч із Люберцями припинено чергову спробу прольоту безпілотника до Москви. Попередньо постраждалих та руйнувань немає. Екстрені служби працюють на місці події. Дякую військовим, що не дали зіпсувати нам День знань!".

Нагадаємо, що вранці, 1 вересня, у московських аеропортах "Внуково", "Домодєдово" та "Жуковський" оголошували план "Килим". Влада Росії щонайменше у двох областях знову заявила про атаки безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.09.2023 13:56