Фото: соцмережі / ілюстративне

Атака Курської області безпілотниками: є загиблий та поранені

Внаслідок обстрілу Курської області 31 березня один військовий загинув, ще п'ятеро зазнали поранень. Офіційні особи замовчують втрати після атаки безпілотників.

Про це повідомляє Astra.

Губернатор Курської області Роман Старовойт заявив, що "серед мешканців, на щастя, обійшлося без постраждалих". Цікаво, що про загиблих та поранених солдатів не повідомив. Реакція соцмереж не забарилася: із цього приводу місцеві жителі почали висловлювати невдоволення.

За даними джерела, в екстрених службах регіону, в районі 8 ранку 31 березня позиції російських військових у Коренівському районі Курської області атакували безпілотники. Також було здійснено обстріл мінометними та артилерійськими снарядами.

"Внаслідок обстрілу один військовий загинув на місці, ще п'ятьох було госпіталізовано з пораненнями до Коренівської, Глушківської та Рильської ЦРЛ", — йдеться у повідомленні.

Жителі Коренівського району розповіли, що їхня лікарня "перебуває в такому стані, що там пораненим точно не зможуть допомогти".

Нагадаємо, вранці у неділю, 2 квітня, у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області пролунало кілька вибухів. Влучання сталося у локомотивне депо.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.04.2023 11:16