Скріншот з відео

Атака п'ятиповерхівки на Донеччині: рятувальники призупинили пошукові роботи та показали наслідки авіаудару (відео)

У Нью-Йорку на Донеччині рятувальники призупинили рятувально-пошукові роботи на місці частково зруйнованого внаслідок російського авіаудару п'ятиповерхового будинку. Окупанти атакували селище 12 лютого.

Про це повідомив прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"На Донеччині призупинено пошукову операцію на місці ворожого авіаудару по смт Нью-Йорк, який ворог здійснив 12 лютого. Внаслідок атаки відбулось часткове руйнування під’їзду п’ятиповерхового житлового будинку", — йдеться у повідомленні.

За словами рятувальників, під завалами можуть перебувати двоє людей. Загалом в будинку проживало шестеро осіб. Четверо мешканців на момент удару були у підвальному приміщенні. Вони не постраждали.

"Протягом трьох днів рятувальники проводили аварійно-рятувальні та пошукові роботи, але щоразу через прицільні ворожі обстріли та загрозу для життя роботи доводилося призупиняти", — зазначили в прес-службі.

Працівники ДСНС 14 лютого прийняли рішення призупинити пошукові роботи. Їх буде відновлено за умови покращення безпекової ситуації.

Нагадаємо, російські загарбники ввечері 13 лютого влаштували обстріл Селидового у Донецькій області. Ворог поцілив у п'ятиповерхівку, внаслідок чого там зруйновані квартири і є поранені.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.02.2024 18:45