Фото: ДСНС Києва

Атака "шахедів" на Київ: з'явилося відео зруйнованого дитсадка

Через масовану атаку дронів-камікадзе у Києві пошкоджене приміщення дитсадка. На місці падіння уламків дрона виникла пожежа.

Відео вражаючих руйнувань опублікували у Telegram "Радіо Свободи". 

Зазначається, що в Солом’янському районі падіння уламків призвело до загоряння в приміщенні дитсадка та пошкодження вікон у сусідніх будинках. На відео видно, як один з поверхів навчального закладу практично зруйнований.

Нічна атака дронів на Київ

Цієї ночі столицю атакували десятки дронів камікадзе, протиповітряна оборона працювала у різних районах міста. Також зафіксовані падіння уламків "шахедів" — у Печерському, Солом'янському, Дніпровському та Голосіївському районах. 

У Солом'янському районі внаслідок падіння уламків БпЛА в житловому будинку сталося руйнування на другому поверсі пʼятиповерхівки. У Дніпровському районі уламки збитого БпЛА впали на багатоповерховий будинок. В Голосіївському районі уламок "Шахеда" впав на чотириповерховий житловий будинок.

У Соломʼянському районі двоє постраждалих, серед них — 11-річна дівчинка. У неї гостра реакція на стрес. Також дві жінки опинилися під завалами на другому поверсі п'ятиповерхівки.

Також у Києві та області можливі обмеження енергопостачання. Магістральні повітряні лінії електропередачі та лінії розподілу обленерго в центральному регіоні пошкоджені внаслідок російської атаки "шахедами".

Нагадаємо, 23 листопада війська Російської Федерації атакували дронами-камікадзе село Олександрівка на Харківщині. Влада повідомляла про пошкодження об'єкта інфраструктури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.11.2023 12:07