Фото: Андрій Нєбитов

Автівки зім'яло вщент: на Київщині у моторошній ДТП загинули двоє чоловіків (фото)

У Київській області на автодорозі Київ-Знам’янка сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. На місці події загинули двоє водіїв.

Про це повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов. За його словами, зіткнення сталось між двома легковиками Mazda та Honda. 

"Двоє 38-річних водіїв загинули.  На місці події працює поліція Київщини. Закликаю водіїв бути уважними на дорозі. Дотриматись правил дорожнього руху", — написав він у Telegram.

Нєбитов раніше зазначав, що напередодні у Київській області трапилось 25 ДТП. Він додав, що 28 водіїв сіли за кермо напідпитку.

Нагадаємо, у Кагарлику на Київщині в аварії постраждала дитина. Винуватець дорожньо-транспортної пригоди втік з місця події. А 6 травня в Одеській області між селами Лощинівка і Каланчак Ізмаїльського району сталася аварія. Внаслідок ДТП зазнали травм шестеро людей, серед них трирічна дитина.

Від 28 квітня на автомобільних дорогах міст України поновили роботу комплекси автоматичної фіксації руху. За правопорушеннями слідкуватимуть 39 приладів контролю. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.05.2023 02:34