Василь Ломаченко. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Авторитетний інсайдер заявив, що Ломаченко завершив професійну кар'єру

Український боксер Василь Ломаченко, який володіє титулами IBF та IBO у легкій вазі, міг завершити професійну кар'єру. Раніше були чутки, що він втратив мотивацію.

Про це у соцмережі X заявив, інсайдер ESPN Майк Коппінджер.

Інсайдер поділився думками про ймовірне завершення кар'єри Ломаченком на тлі обговорення того, чому чемпіон WBA в легкій вазі Джервонта Девіс незабаром вийде в ринг проти володаря титулу WBA у другій напівлегкій вазі Ламонта Роуча.

"Джервонта і Ломаченко вели глибокі переговори. Ходить багато розмов про те, що Ломаченко насправді пішов на пенсію. Тож Танк хотів знайти когось жорсткішого. Я не хочу його надто критикувати, але це не дуже хороший втішний приз", — наголосив Майк Коппінджер.

Раніше менеджер Егіс Клімас повідомив, що Василь Ломаченко не вийде на ринг до кінця року, бо у нього відсутня для цього мотивація. У відповідь Кенні Елліс, який тренує чемпіона WBA у легкій вазі Джервонту Девіса, закликав українського боксера Василя Ломаченка завершити професійну кар'єру.

Нагадаємо, 12 травня український боксер Василь Ломаченко провів чемпіонський бій за звання володаря поясу чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF. Він нокаутом переміг австралійського боксера Джорджа Камбососа.

Ще на початку квітня промоутер Олександр Красюк висловив думку, що об'єднавчий бій між українськими боксерами Василем Ломаченком і Денисом Берінчиком навряд чи відбудеться.

Своєю чергою чемпіон світу за версією WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон викликав на бій володаря титулів IBF та IBO Василя Ломаченка. Для цього американець одягнув спеціальну футболку, на якій зображений сам Василь та його промоутер Боб Арум.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.10.2024 20:36